Η κουζίνα στο Χάλαρο είναι δημιουργική, σέβεται την ελληνική παράδοση, και την ερμηνεύει με ενδιαφέροντα τρόπο. Γεννά μυρωδιές αναμνήσεων και υιοθετεί
τις πιο μοντέρνες εκδοχές για την απόλαυση του καλού κρέατος.
Επιδίωξή τους είναι η ποιότητα σε όλα, με ξεκάθαρες και κατανοητές γεύσεις, όχι εξεζητημένα (και
ακαταλαβίστικα) πράγματα.
Την χαρακτηρίζει απλότητα και ομορφιά, χωρίς
υπερβολές. Ταυτόχρονα όμως είναι πληθωρική, με ένταση και βαθιά νοστιμιά.
Το Χάλαρο ήταν το πρώτο εστιατόριο της Θεσσαλονίκης που ανέβασε το Comfort και Casual στα επίπεδα Fine Dining. Πρόσφερε και προσφέρει μια προσιτή πολυτέλεια σε τιμή value και ατμόσφαιρα κομψή και ανεπιτήδευτη.
Θα μπορούσες να το πείς και ένα ελληνικό, μεσογειακό μπιστρό.